1/08/2014

Kan gua dah kata semester 6 havoc botingkek-tingkek

Assalammualaikum. 
Fuhh letihnya. Baru empat hari masuk semester 6 aku dah mengeluh. Belum lagi masuk part quiz, test, assignment, activity bagai. Ni pun terpaksa rush gila tadi gara-gara kelas pukul 2 tukar pukul 12. Kenapa eh rasa macam information tak sampai pun tadi. Nasib bukan aku sorang je lambat tadi. Hahaha *gelak setan
Semalam result semester 5 keluar. Alhamdulillah pointer naik 3.5. Syukur sangat. Bila pikir balik memang berbaloi pun sebab masa praktikal aku takda keje sangat. Kehkehkeh. So apa yang dapat ni alhamdulillah jela. Jeles? Hahah gila tak jeles tengok membe dapat 4 flat. Takpa itu rezeki dia. Dia usaha memang layak lah dia dapat. Tapi ramai jugak kawan wechat pesan biar last sem 6 dapat 4flat. Haish susah kot. Subject kali ni semua hard to get you know.
Entrepreneurship Development
Business Law
Occupational English
Public relation
Computerized Accounting
Interp. Communication
Gila lah semua susah kot. Tambah-tambah subject account. Tak minat langsung main nombor ni. Huhuhu. Harap-harap minat tuh ada lah datang nanti. Okay cakap pasal kawan-kawan kelas semua okay buat masa ni. Still huhahuha semuanya. Dan sem kali ni aku rapat dengan Fara je. Pi kelas, balik kelas, semua dengan dia. Kihkikkih. Tima kasih ye Fara. Baik sungguh hati awak. Hehe. Harap-harap kita kekalkan ye persahabatan kita ni. cecei jiwang pulak. Haha. Err okay lah. Ngantok teramat sangat dah ni. Sat lagi kelas pukul 4 pulak. Adeh.. Tulah padah tido lewat je hari-hari kan. Padan muka. Bubye uolss. Assalammualaikum
p/s : Nampak dak kat gambau selfie minah ni? Kemain tau dia nih makin hari makin menjadi. Taik lalat makin lama makin bertambah. Otot-otot pipi semua semakin berkembang dengan jayanya. Mana taknya. Makan sehari 4 pinggan. Semua nasik okay. Belum campur fast food lagi. Haha. Tak kisah pun kalau gemuk. Tak payah diet-diet sangat lah kan. Dan laa ni kena plan carik blouse dan prepare makanan untuk event photoshoot and picnic with my classmate on February. Yeayy!!!

5 comments:

shai said...

hai cik pipi pau :)

MIA AMIRA said...

Tahniah kakak. Jangan sedih2 tau. Usaha lagi

Lynn Zulkarnain said...

Shai : Haii encik shai :)

Lynn Zulkarnain said...

Mia Amira : Eh ni adik junior kan? Kan? Hee insyaallah. Terima kasih dik mia.

shai said...

cik pipi pau..x de update terbaru ke..huhu