9/25/2013

Birthday mak dan sepupu yang gonjeng-gonjeng :D


Hari ni baru sempat update hari jadi mak jumaat lepas, 20 September. Sebenarnya sambut sekali birthday sepupu, Arin dan Awin. Buat simple-simple je. Berape kerat je yang ade. Hihi. Lynn takde duit banyak untuk beli hadiah mak yang special. Lynn cuma mampu hadiahkan album hasil dari tangan Lynn sendiri. Dalam album tuh ada semua gambar ahli family Lynn siap dengan kata-kata yang indah tau. Hihi
Ambik masa seminggu lebih nak buat nih. Ingat nak cuci kat kedai tapi jadi lain pulak nanti. Jadi Lynn print je semua gambar-gambar. Hehe. Terima kasih kak su sebab tolong ngan teman kita. Meh layan gambar-gambar yang tak semenggah dari kitorang semua. Hehe

Ni semua hasil tangan kidal Lynn. Cuma yang bintang-bintang tuh bukan. Jenuh dah belajo tak pas-pas buat benda remeh tu. Hahaha
Bersama mak tersayang 

Birhday boy hari nih. Tapi sambut minggu lepas sekali. hihi

Mak, Lynn, Kak Su


 Sesi pemberian hadiah. HihiBirthday mak Lynn same hari dengan birthday Awin, sepupu yang sedang meningkat remaja. 

Macam cover je muka kau ni win. Hahahaha
 Muka tak cover macam Arin nih,, Mutalib gonjeng. :p
 Yang budak kecik bawah tuh dok nyebok nak interprem padahal birthday dia lambat lagi. Haha. Seroja betoi.Tengah nyanyi "Allah selamat kan kamu, Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu semua, Allah selamatkan kamu. Yeahhhh. Tiup lilinnya, tiup lilinnya, tiup lilinnya sekarang, lalalalalallaaa. Tak ingat aku lirik lagu tuh. Haha Puhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!~~~~~~~~~~Sesi memotong kek. Mula-mula takmau beli kek pasal masing-masing tak gemau sangat makan kek. Tapi kalau birthday haruslah ada kek baru rasa macam birthday kan. Nak tergelak nengok muka Awin. Hahahahahaha. Mampuih kena maki dengan dia nanti :p

Makin besau dah mutalib gonjeng nih. Panau kat muka pun membuak-2 gamaknya. Haha

Muka yang sangat nonsense giler -.-

Selesai sudah melantak, masing-masing nak main props yang penat Lynn buat berhari-hari. Kihkihkih


Hahahahahha. Mak bila tengok gambau ni mesti dia gelak. Hodoh sangat agaknya muka anak dia. Tapi rasanya muka mutalib jenglot tuh lagi hodoh. Bhahahaha

 Suka benor buat muka -.-

Kembangnya muka Lynn kan? Of coz lah, hari-hari Lynn kena happy :D
Lastly, muka paling mintak terajang agaknya. Semua hodoh okay. Bukan Lynn je. Kahkahakah.
Okay itu je gambau yang dapat di upload. Hurm Mak, Lynn tau mak tak baca pun blog Lynn ni. Tapi andai kata mak ade terbaca satu hari nanti, Lynn nak mak tau Lynn bangga sangat di kurniakan seorang mak yang sangat memahami, penyayang, pandai buat lawak, sporting, kira di mata Lynn sempurna sangat. Walaupun kadang-kadang kena marah sebab sikap Lynn yang tak tentu hala ni, tapi Lynn tetap sayang mak. Mak mentor utama Lynn tau. Lynn nak jadi macam mak. Nak tau kenapa? Sebab mak kuat. Mak sentiasa tabah dan sabar dengan segala dugaan yang datang. Mak tak pernah putus asa untuk bahagiakan keluarga kita. Mak, Lynn cuba jadi anak yang solehah untuk mak dengan abah. Lynn sentiasa doakan mak dengan abah dalam solat. Lynn tak pernah lupa doa yang ustazah darjah 1 ajar dulu untuk ibubapa. Allahumma firghli zunubi waliwalidayya warhamhumma kama robbayani soghiro.Mak, Lynn doakan semoga hidup mak sentiasa diberkati Allah. Sentiasa di murahkan rezeki, di panjang kan umur dan sihat tubuh badan, dan bahagia didunia dan juga akhirat. Lynn sayang mak :’)

11 comments:

S.K.A said...

Smoga mak awak bahagia selalu =) anak yg baik..inshaa'Allah dalam rahmat Allah selalu..meriah smbut birthday mak..dah mcm mjlis kawen je..

Pykaa Pdott said...

Meriahnya . Rasenye blom trlambt kot nak wish . Happy besday bt mak sis ea , moga pnjng umo n dimurhkn rezeki dunia dan akhrat . Amin ;)

Lynn Zulkarnain said...

S.K.A : Setahun sekali birthday ape salahnya. Untuk mak sendiri jugak. Hehe :)

Lynn Zulkarnain said...

Pykaa : Hehe terima kasih. Amin :)

ihfaz yasier said...

rajinnya lynn...hepy bday buat mak lynn ekk ^_^

Pykaa Pdott said...

Same2 dear . Cpat2 update entry baru oke . Tgh rajin nak coment nie ;)

Liza Razak said...

happy belated birthday aunty...wahh cantik album yang sis buat tu :)

kacang buncis said...

comelnye dia..:P

Lynn Zulkarnain said...

ihfaz : sesekali rajin untuk mak..kihkihkih

Lynn Zulkarnain said...

liza : hehe terima kasih..

Lynn Zulkarnain said...

kacang : di apit dengan budak-2 gitu lah jadinya..kahkahkah