10/30/2013

Lokasi shoot pre-wedding / wedding (outdoor)

Pantai Kelanang, Banting
Yang bestnya dekat sini gambar korang akan nampak romantik gitu sebab di kelilingi pokok kayu bakau.  Tapi pastikan pergi waktu cuaca yang cantik tau. Jangan pulak nak shoot waktu hujan, bahaya kang air laut naik. Hehe

Bukit Broga, Semenyih
Lynn memang dah plan nak chop tempat ni waktu pre-wedding nanti. Kahkahkah. Berangan kejap. Apa yang syok sangat kat sini sebab korang dapat feeling-feeling di awangan gitu. Dan selain rasa macam dekat dengan awan, korang jugak di kelilingi rumput-rumput hijau yang anggun sangat. Tak percaya tengok gambau-gambau pre-wedding Dr. Sheikh Muzaphar Shukor. 

Ladang UPM
Nampak pokok yang seketul gedabak tu? Haa kalau perasan ni lah tempat shooting cerita Lagenda Budak Setan. Ramai jugak yang suka shoot dekat sini sebab view dia kehijauan sangat ala-ala pencinta alam. Hehe

PULLMAN, Putrajaya
Tempat paling famous untuk shoot wedding. Kat sini boleh di katakan tiap minggu gerenti ada photoshoot bagai. Boleh lah feeling-feeling pemodenan campur klasik sikit kot. Huhu

4 comments:

Khalif said...

lawa dekat kelanang tu :)

Fizi Zaidi said...

tetiba rasa nak bergambar pulak..hehe cantik semua tempat tu :)

mirza syazwina said...

lawanye,sweet gitu :)

Liza Razak said...

pantai kelanang tu memang cantik kalau buat photoshoot :)