5/21/2013

Gold Coast Morib

Hai assalammualaikum. Yippi~~~Lastly dapat jugak kita berhoneymoon tiga hari 2 malam. Err honeymoon nih bukan dengan suami eh, kawin pun tak lagi kan. pergi dengan family Lynn yang sangat-sangat funny gitu dan dua kazen yang dah macam siblings sendiri. Memang tak kering gusi bila ramai-ramai dah berkumpul, masing-masing pulak macam-macam kerenah. Ahaks bila ingat balik, eiiii tak senonoh langsung.Omaigod! Gerenti tak boleh lupa moment camtu.
Oh ye. Terima kasih bebanyak lah kat along eh sebab bagi beg 2D tuh. Comel sangat~~~
Same kan? Kalau nak korang beli je online kat sini sini
Berbalik pada cerita utama. Lokasi kali nih dekat Gold Coast Morib. Sangat dekat dengan rumah, dalam 25km je kalau dari Banting. Sebenarnya kitorang dapat free sebab ada baucer. So dapat lah apartment 3 bilik. Kalau bayar harga dalam RM750 semalam kot. Service pun okay. Cuma tak syok sangat sebab tak dapat tengok swimmimg pool. Tapi kalau untuk family apartment nih sangat sesuai. Kalau untuk honeymoon ambik yang studio suite je sebab murah sikit dalam RM400.
 
 Apartment nih memang selesa sangat-sangat. Tunggulah ade voucher free lagi, gerenti Lynn pergi lagi. Ahaks!
 Lepas check in, kemas-kemas barang , terus terjun swimming pool. Excited sangat kononnya. Hihi
 With my lovely mom. Dah kenapa lah sekarang gambo Lynn harus ade jari menunjukkan keamanan yang tak berapa nak aman kat tepi sambil mulut ternganga eh? Mungkin ini semua menunjukkan kegembiraan yang sangat menyerlah. WOW!
 Suka sangat air ujan camni. Sambil mandi sambil urut badan yang liat tuh :p
 Kalau malam bagi korang yang kaye tuh boleh lah pergi karaoke, makan kat tempat yang kelasss kat sini. Kalau Lynn, memang tak ah nak makan nasi goreng sepinggan je dah RM30. Tak baik membazir tau! Haha
 Sebelum nak dinner, sempat lagi berposing ala-ala iklan gigi colgate yang baru tuh. Haha

 Lepas check out haruslah bergambar lagi untuk kenangan kan :')
Sebelum balik singgah kejap dekat restoren Asam Pedas. Tapi Lynn makan nasi briyani sebab nampak macam ayam tuh panggil-panggil pulak. Banyak pulak tuh. Pelahap sungguh ko nih! Hakhak. Okay lah nak study pulak untuk final exam next week. Nanti free, Lynn update pasal convo Dato' Alep pulak eh. Assalammualaikum. Nak tido baca doa dulu ye :)

2 comments:

Nor Intan said...

Comel beg 2d tuh kak. Bestnya akak dapat pergi holidays. Meriah je!

Lynn Zulkarnain said...

Comel kan? Beli lah. Banyak lagi lawa-lawa.
Nanti free datang lah situ dengan family Intan :)